A sneaky double up here, covering two projects with similar clients and similar aspirations.

We won both jobs at invited competition, and were delighted to have the opportunity to work with two establishments that had nourished our creative growth throughout the years previous.

CCA in Glasgow wished to reconfigure their foyer to connect more directly with visitors to the building and also provide supportive retail spaces for arts based businesses. This project was really hands on for us, we found ourselves painting and sweeping alongside the contractor and the clients.

Following the positive changes we brought about at the CCA, we were approached by DCA to investigate similar issues with their visitor experience and retail space. The resulting project made some small, but significant changes to the operation of their space, and has been well received since its launch.

Both these projects deserve a big thanks to Joachim King who fabricated and installed them, we couldn't have done it without him!

Comment